finančníporadenství

akce pro klienty

5. ROČNÍK PIN OPENU SE NADMÍRU VYDAŘIL

Letos akce proběhla 25.8.2012 v Cho­těbuzi u Českého Těšína na Rybím domě. Pro naše klienty a klienty naší dceřinné společnosti Flexi reality byl připraven bohatý program jak pro děti, tak dospělé. Celým dnem účastníky akce provázel Pepek námořník ( Aleš Bogocz) a Olive (Iveta Kacalová Palochová). Zhruba 1 000 hostů, kteří se akce zúčastnili měli možnost ochutnat dobré jídlo i pití a na závěr shlédnout krásný ohňostroj.

DĚTSKÝ DEN V KROMĚŘÍŽI 26.5.2012

Profiinvestor,s­.r.o. byl spoluorganizátorem Dětského dne na letišti a okolí Bagráku v Kroměříži. Pro děti byly připravené soutěže a hry. Například proběhlo focení s mědvědem, kreslení, hod na cíl…Pro rodiče byly připravené informace – jak zajistit dětem studium či bydlení. Akce se velmi vydařila! Vedení společnosti zdraví všechy loajální klienty z Kroměříže. PS: v červenci 7. – 8.2012 pořádáme v Kroměříži na náměstí v hotelu Černá hvězda základní seminář. Rádi Vás uvidíme!



ÚSPĚŠNÁ AKCE PROFI INVESTOR OPEN 4

27.8.2011 proběhl již 4. ročník věrnostní akce pro naše klienty. Zúčastnilo se ji téměř 1500 našich klientů a poradců, kteří měli možnost vyzkoušet si 16 druhů her pro děti i dospělé včetně občerstvení, koupání a koncertu Marka Ztraceného. Počasí nám přálo, klienti byli velmi nadšeni a musíme uznat, že celá akce se povedla nad naše očekávání.

Letní Shakespearovské slavnosti 2009

V roce 2009 pozvala naše firma jako poděkování za spolupráci …



PROFI INVESTOR OPEN 3 - HAWAI PÁRTY

Naše firma pro své klienty uspořádala již třetí ročník akce PROFI INVESTOR OPEN 3…

PROFI INVESTOR OPEN 1 - SLEZSKOOSTRAVSKÝ HRAD

10.8.2008 při­pravila firma PROFI INVESTOR s.r.o. akci na SLEZSKOOSTRAV­SKÉM HRADĚ…



PIN OPEN 2 - ZOO Ostrava

V srpnu roku 2009 firma PROFI INVESTOR s.r.o. uspořádala akci pro své klienty a rodinné příslušníky v ZOO Ostrava…

Novoroční koncert 2009

Novoroční koncert v roce 2009, který byl spolufinancován společnostmi PROFI INVESTOR s.r.o. a FLEXI REALITY s.r.o..