finančníporadenství

aktuality

TEĎ , NEBO NIKDY! NA ZMĚNU PENZIJNÍHO FONDU MÁTE POSLEDNÍ DVA MĚSÍCE

Příliš se o tom nemluví. Vlastně vůbec! Přitom jde o klíčovou informaci, která se dotkne více než 4,5 milionu osob, jež si na důchod spoří prostřednictvím penzijního připojištění. Řeč je o dvouměsíčním ultimátu na změnu penzijního fondu v rámci třetího, dobrovolného pilíře.

Zmíněné dva měsíce se začnou odpočítávat za pár dní, až se balík zákonů upravujících reformu penzijního systému objeví ve Sbírce zákonů. Pokud termín prošvihnete a budete chtít zůstat ve třetím pilíři, máte smůlu. Fond si v budoucnu nezměníte, aniž byste nuceně spadli do druhého pilíře. Překvapení? Není jediné! Čtěte dále … Každý zájemce o změnu penzijního fondu může uzavřít svůj stávající penzijní fond bez jakýchkoliv storno poplatků a převést veškeré finanční prostředky na nový výkonnější fond a to nejpozději do 27.2.2012!!! Celá operace s převodem penzijního fondu je otázkou 10 minut s našim investičním poradcem, který Vám předloží kalkulaci výkonnosti Vašeho penzijního fondu v porovnání s ostatními a vyřídí kompletní převod. Stačí zavolat na bezplatnou linku 800 660 500 nebo přímo koordinátorovi prodeje pojištění na tel. číslo 725 360 200. NEZBÝVÁ MNOHO ČASU, PROTO PŘEVOD NEODKLÁDEJTE!

ČASOVĚ OMEZENÁ PŘÍLEŽITOST VÝDĚLKU – PENZIJNÍ AGENTI

Novela penzijního zákona povoluje převody mezi penzijními fondy pouze do konce února 2012. A TO JE PRÁVĚ PŘÍLEŽITOST PRO VÁS! Máte jedinečnou možnost stát se penzijním agentem a přivydělat si takřka bez práce (přidělený nadřízený poradce Vám se vším pomůže). Ti nejšikovnější se potom mohou stát také investičními poradci na plný úvazek. Vzhledem k časové naléhavosti (do 2/2012) nás kontaktujte co nejdříve na e-mail: info@profiinvestor.cz nebo na čísle 725 360 200.

Vloženo dne: 3. 1. 2012