finančníporadenství

aktuality

KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A ÚŽASNÝ NOVÝ ROK 2020

Děkujeme našim klientům za spolupráci v letošním roce. Užijte si kouzelné vánoce se vším, co dělá tyto svátky výjimečnými. Přejeme Vám do roku 2020 pevné zdraví, dobrou náladu za všech okolností, žádné finanční starosti a úžasné přátelé po celý nový rok 2020. Přejí poradci a vedení Profi :-)

NECKYÁDA PRO KLIENTY 17.6.2018 V HÁJI VE SLEZSKU

Vážení klienti Profi Investoru, vážíme si vaší loajality a tak vás na oplátku zveme již na 11. ročník naší akce OPEN! Co nás čeká? neckyáda a festival guláše kdy? 17.6.2018 od 11:00 do 16:00 hod kde? Mlýn vodníka Slámy v Háji ve Slezsku www.uslamy.cz zaměření: vhodné pro rodiny s dětmi i jednotlivce program: vaříme soutěžní guláš v kotlíku, postavili jsme vlastní soutěžní plavidlo do závodu atypických plavidel, připravili jsme malé pohoštění, opékání párků, atd… Prostřednictvím našich poradců se dozvíte další podrobnosti. Těšíme se na Vás Profi Investor tým



PF 2018

Krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok 2018, vám přeje PROFI INVESTOR tým!

OPEN - Sportovní den, Lysá hora

Výšlap na Lysou horu s klienty PROFI INVESTORU-23.9.2017 jelikož 3× ročně organizujeme pro naše klienty různé kulturní a společenské vyžití, tak nás zrovna za měsíc jedna taková akce čeká. 23.9.2017 máme všichni sraz v 10.00 hod. na parkovišti hotelu Sepetná na Ostravici. Vaši investiční poradci vás pravděpodobně ještě budou informovat, nicméně se tam všichni i s vašimi poradci potkáme. Na vrcholu Lysé hory pro vás připravíme malé občerstvení, gulášovou polévku a možná nějakou soutěž. Těšíme se na naše společné setkání a na příjemný výšlap hezkou krajinou Beskyd (předpokládáme, že celá akce bude trvat i s návratem cca do 16. hod). Na viděnou na Lysé.



Jsme s vámi přesně 11 let !

Právě dnes je historické datum naší firmy, kdy jsme před 11 lety poprvé zakřičeli do světa dvě slova…PROFI INVESTOR ! Za těch krásných 11 let máme za sebou tisíce spokojených klientů, hromadu nezapomenutelných zážitků, užitečných zkušeností a hlavně skvělého pocitu, kdy se pořád těšíme do práce. Děkujeme všem, kteří se na úžasné kariéře naší firmy podíleli. A jelikož se radostné zprávy mají oslavit proto pořádáme 7.4.2017 velkou narozeninovou párty v centru Ostravy od 17. hod do… jak už to známe, brzkých ranních… Věříme, že vám budeme stále užitečnými a dobrými průvodci na vaší cestě finančním světem. Vaše důvěra je pro nás velkým závazkem, a proto je důležité jí nezklamat a stále přicházet s novými vylepšeními. P.S. : těšíme se na další roky. Váš PROFI INVESTOR tým

Výborná investice - Conseq upsal dluhopis MS - Invest s výnosem 5,5 % p.a.

Společnost Moravská stavební – INVEST, a. s. (dále jen „MS – Invest“), významný developer nemovitostí v České republice, oznamuje, že ke dni 13. 1. 2017 vydala dluhopisy v nominální hodnotě 320 milionů Kč a splatností v roce 2021. Vedoucím manažerem emise je Conseq Investment Management, a.s. (dále jen „Conseq“). Finančním poradcem vedoucího manažera byla společnost C Corporate Finance, s r.o.



Letošní westernový OPEN 9 na ranči Myšák se úžasně vydařil !!!

6.8.2016 proběhl v Palkovicích již 9. ročník naší tradiční, věrnostní akce pro klienty PROFI INVESTORU a FLEXI REALITY. Letos jsme na Western Ranči Myšák prožili celou sobotu jako na divokém západě. Proběhly velké závody na koních ve westernovém stylu s více, než 30 koňmi. Celou akci moderoval Vinnetou, Old Shatterhand a pistolnice Lucy. Naší hosté viděli např. vrhače nožů, tomahavků, triky s lasem a bičem. Zasoutěžili si například v pojídání fazolí (jedlík roku), zatloukání hřebíků -(zatloukač roku:-)), hodem podkovou- (trefař roku) a přetahování lanem. Pojídání fazolí mělo velký úspěch a co teprve cena pro vítěze, toaletní papír :-) Každý vítěz dostal i čestný certifikát. Děti letos nechyběly a že jich bylo, více než 100 !

Letošní OPEN 9 už brzy v Palkovicích u Frýdku-Místku !

Letos pořádáme již 9.ročník naší tradiční akce PROFI INVESTOR a FLEXI REALITY OPEN, tentokrát bude vše ve westernovém stylu ! OPEN se bude konat dne 6.8.2016 od 10.00 – 20.00 hod.



PROFI INVESTOR - slaví 10 let!

27.3. slavíme krásné 10té výročí založení firmy. Děkujeme všem našim kolegům, poradcům a hlavně spokojeným klientům, jejich číslo se blíží téměř 14.000. Těchto 10 let bereme jako startovní rozjezd pro turbo do dalších desítek let. K tomuto výročí pořádáme úžasnou narozeninovou oslavu a samozřejmě dále připravujeme mnoho vylepšených produktů a společenských akcí, které prosím považujte jako naše vyjádření a poděkování za loajalitu.

PF 2016

Krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok 2016 vám přeje PROFI INVESTOR TÝM!



Máme nové firemní auta !!!

Je třeba neustále zvyšovat úroveň, bezpečnost a dobré pracovní podmínky naších poradců. Možná i pro tyto důvody jsme se rozhodli pro plošnou obměnu našeho vozového parku. Poradci si nafasovali nové automobily značky Wolkswagen Passat (model 2016) v turbu, kůži atd. Passaty jsou již obrandovány reklamními polepy, aby jste je rychleji poznali. Přejeme naším poradcům skutečnou šťastnou cestu a mnoho bezpečně najetých kilometrů.

POŘÁDÁME PRO VÁS LETOŠNÍ OPEN 8 - Happy Day v Ostravském TROJHALÍ !!!

9.8.2015 VYPUKNE UŽ 8. ROČNÍK SPECIÁLNÍ AKCE POUZE PRO NAŠE KLIENTY A BLÍZKÉ SPOLUPRACOVNÍKY, POD NÁZVEM OPEN 8 V OSTRAVSKÉM POPULÁRNÍM TROJHALÍ.



PROFI INVESTOR slaví v březnu již 9. narozeniny!!!

Letos v březnu slavíme již 9. narozeniny naší firmy. 21.3. bude velká narozeninová párty ve stylu 30. let na hotelu Sepetná,Ostravice. Děkujeme všem našim klientům a poradcům za loajalitu.

DĚKUJEME ZA DŮVĚRU VÍCE NEŽ 2.000 NOVÝM KLIENTŮM V ROCE 2014 !

Všem našim přátelům na tomto Facebooku přejeme hodně zdraví, štěstí a žádné pojistné události v roce 2015. Hodnotíme fakt, že nám v roce 2014 svěřilo svou důvěru více než 2.000 nových klientů jako známku důvěryhodnosti a kvality naši práce. Zároveň si velmi vážíme loajality našich tisíců stávajících klientů, jejiž loajalita je pro nás tím největším závazkem poskytovat profesionální služby.



PF 2015

Krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok vám přeje PROFI INVESTOR TÝM

POZOR, POZOR KLIENTI ! Nový zákon o dani z příjmů láká neférové zprostředkovatele, varuje již i ČNB

V souvislosti s chystanou novelou zákona o dani z příjmů varuje ČNB před možnými nekalými praktikami pojišťovacích zprostředkovatelů. Ti pod rouškou kontroly souladu smluv o životním pojištění s touto legislativní změnou nabádají klienty k jejich rušení a uzavření smluv nových. To je však pro klienty nevýhodné a zbytečné. Novela zákona o dani z příjmů, která má vstoupit v platnost od 1. ledna 2015, mění podmínky pro uplatnění daňového zvýhodnění u pojistných smluv životního pojištění. Jedná se o změnu jak ve vztahu k uplatnění daňového odpočtu poplatníkem zaplaceného pojistného, tak ve vztahu k příspěvkům zaměstnavatele na životní pojištění



Forex roboti- Investiční novinka roku 2014 !

Představte si špičkového a úspěšného obchodníka na finančním trhu. Chodící počítač. Kalkulačka v hlavě. V každém okamžiku řeší několik obchodů najednou, je stále ve střehu. Ucho má jako přilepené k telefonu, oči na displejích počítačů. Jeho životní rytmus neurčuje noc a den, ale otvírací doby finančních trhů v New Yorku, Londýně, Tokiu a na dalších místech. Každou vteřinou vydělává svým klientům stovky, tisíce i miliony dolarů.

Letošní PROFI INVESTOR OPEN 7 bude 11.8.2014 na Zámku Zábřeh v Ostravě !!!

Každoroční věrnostní akce pro naše klienty a investiční poradce se letos již po sedmé uskuteční ve vyhlášeném areálu Zámku Zábřeh v Ostravě 11.8.2014 od 15.00 – 22.00 hod. Tuto akci pro naše klienty pořádáme každým rokem v jiném prostředí a s jinou tématikou. Letošní OPEN proběhne v duchu zámeckého Gulašfestu a ochutnávky různých druhů piv z místního pivovaru Pikard. Odpoledne bude připraven program pro děti, pro dospělé degustace gulášů, piv, grilování, soutěže a večer dokonce letní kino na nádvoří zámku (večerní párty jak je už každoroční tradicí :)) V areálu je dostatek míst k sezení i pod střechou, proto akce proběhne za každého počasí. Těšíme se na vás a na další vydařenou akci naši firmy!

VÁŠ PROFI INVESTOR TÝM !



Video z narozeninové oslavy a otevření nového sídla

Letos v březnu slavil PROFI INVESTOR již 8.narozeniny ! Zároveň jsme oslavu spojili s otevřením nového sídla. Na uveřejněném odkazu se můžete podívat jak tento slavností den probíhal !

https://www.youtube.com/watch?…

MÁME NOVÉ SÍDLO !

K 8.firemním narozeninám jsme otevřeli naše nové sídlo firmy. V novém reprezentativním sídle na ulici Keltičkova 58, Slezská Ostrava jsme společně s naší dceřinnou společností FLEXI REALITY,s.r.o.Tímto jsme naplnili naši dlouhodobou vizi ( z konference r. 2009 ) o novém sídle, kde poskytujeme klientům kvalitní finanční a realitní služby. V prvním patře se nachází FLEXI REALITY a v druhém patře PROFI INVESTOR. Pravděpodobně v přízemí bude mít kancelář naše firemní právnička, která bude i k dispozici našim klientům. Slavnostní otevření nového sídla proběhlo 11.3.2014! Celý náš pracovní kolektiv se velmi těší na další roky úspěšné spolupráce s novými i stávajícími klienty !!!



TEREZA CÓNOVÁ POSTOUPILA NA 5.POZICI !

Vedení firmy blahopřejeme k postupu na tuto úžasnou pozici. Při postupu zároveň Tereza oznámila, že během tohoto pololetí otevře svoji kancelář v Ostravě !!!



OPEN 6 - DEN PLNÝ KONÍ

3.8.2013 se uskutečnila každoroční akce OPEN pro naše klienty. Letos proběhl již 6.ročník ! Akce se konala v areálu U vodníka Slámy. Pro klienty byl opět připraven bohatý program. Návštěvníci shlédli přehlídku koní, anglické pólo, Václav Vydra a jeho koně předvedli návštěvníkům fantastickou show. Podívejte se na příložené fotografie. Již nyní započaly přípravy na příští rok, kdy budeme pořád již 7.ročník ! Těšíme se na Vás !!!

VIDEO Z VELKÉ NAROZENINOVÉ OSLAVY PROFI INVESTORU !

Letos v březnu PROFI INVESTOR slavil již 7.narozeniny! Chceme se o narozeninovou náladu podělit i s Vámi. Na uveřejněném odkazu uvidíte, jak probíhala narozeninová oslava. Podívejte se!

http://www.youtube.com/…/3MbqoewhHwc?…



VELKÁ NAROZENINOVÁ AKCE !!!

Letos v březnu slavíme už 7. narozeniny!!! Chceme se o narozeninovou náladu podělit i s našimi klienty! Rozhodli jsme se každému klientovi, jakéhokoliv životního pojištění uzavřeného v březnu a dubnu 2013, darovat narozeninovou pozornost v podobě láhve sektu! Sekt dostane každý klient osobně od svého fin. poradce. Kreativní klienti, kteří se buď sami nebo s rodinou, případně se svým investničním poradcem vtipně vyfotí s láhvi darovaného sektu a odešlou fotku na info@profiinvestor.cz soutěží o krásné horské kolo! Vedení firmy vybere na konci dubna pět nejvtipnějších fotek a na nejbližším semináři v květnu vyberou sami poradci vítěze, který od vedení firmy dostane horské kolo !!!

Nejvýkonější pobočka firmy je v Ostravě na ul.Keltičkova !

Nejvýkonější kanceláří naší firmy se stala pobočka v Ostravě na ulici Keltičkova. Poradci této pobočky mají největší množství nových klientů za uplynulé 2 měsíce a zároveň si vydělávají příjmy, které převyšují momentální republikový průměr. Vedení firmy poradcům drží palce, aby si toto postavení i nadále obhájili.



17.-18.11.2012 se uskutečnil seminář PŘECHOD PŘES OHEŇ

Tento seminář finančním poradcům poskytnul nevšední zážitek. Účastníci se naučili od světově uznávaného lektora Karlovy Univerzity Mgr. Jiřího Dvořáka pracovat se svým podvědomím. Lektor naučil účastníky semináře pracovat v tzv. hladinách Alfa, kde se učili používat větší kapacitu mozku, lépe si zapamatovat a plánovat ambiciózní cíle. Všichni zúčastnění finanční poradci se na závěr úspěšně prošli po rozžhaveném uhlí, které mělo 1200 stupňů Celsia!!! Jednalo se o zážitek, který se nezapomíná!



ÚSPĚŠNĚ PROBĚHLA MÓDNÍ PŘEHLÍDKA FASHION RUNWAY 26.10.2012

Pro naše klienty, investiční poradce a smluvní jsme uspořádali módní přehlídku v Kulturním domě K-Trio Ostrava-Hrabůvka. Scénář módní přehlídky včetně moderování připravil Luděk Šmehlík.Hosté viděli:modely od světových značek Orsay, Camaieu, Promod, Tally Weijl a návrhářky Mgr.Ireny Jankové. Dále návštěvníci viděli kadeřnickou show, pěvecké vystoupení a jak bonbónek přehlídku travesti kostýmu.



5. ROČNÍK PIN OPENU SE NADMÍRU VYDAŘIL !!!

Jako jediná makléřská firma v České republice každoročně pořádáme pro své klienty letní zábavnou a společenskou akci Profiinvestor open!!! Letos akce proběhla 25.8.2012 v Cho­těbuzi u Českého Těšína na Rybím domě. Pro naše klienty a klienty naší dceřinné společnosti Flexi reality byl připraven bohatý program jak pro děti, tak dospělé. Celým dnem účastníky akce provázel Pepek námořník ( Aleš Bogocz) a Olive (Iveta Kacalová Palochová) Děti byly nadšené z klaunky Marcelky, chytáni ryb, skakacího hradu, kreslení barvama na obličej, jízda na ponících, hledání pokladu s Pepkem námořníkem.Dospělí zase zapáleně soutěžili v páce, rychlopojidání špenátu, zatloukání hřebíků, chůze po laně, lukostřelbě a chytáni ryb. Mile nás překvapil koncert Ostravské kapely Fíha a jako největší hřeb programu sklidila obrovský úspěch tradičně módní přehlídka našich poradců a makléřů. Zhruba 1 000 hostů, kteří se akce zúčastnili měli možnost ochutnat dobré jídlo i pití a na závěr shlédnout krásný ohňostroj. Touto cestou se už mnoho let revanžujeme našim klientům za jejich loajalitu, kterou bereme jako závazek do budoucna, který se snažíme naplnit na 110%. Už teď začínají přípravy na 6. ročník, který proběhne příští rok opět touto dobou. Těšíme se na Vás !!!

ROZDALI JSME PRVNÍ NETBOOKY NAŠIM PORADCŮM UŽ V ČERVENCI 2012 !!!

Kampaň Netbook každému poradci běží 3.měsíc a již při prvním vyhodnocení této kampaně získala netbook investiční poradkyně Eva Káňová! Vedení společnosti Profiivnestor,s­.r.o. se dále rozhodlo darovat Jarce Maderové za více jak 6.letou loajální spolupráci také netbook. Netbooky jsou vybaveny aktuálními kalkulačkami pojistných a bankovních programů. Slouží tedy poradců pro rychlejší nacenění produktů přímo u klienta. Kampaň Netbook každému poradci stále probíhá, tudíž chystáme další netbooky třeba právě pro Vás!!!



Náborová kampaň - NETBOOK KAŽDÉMU PORADCI

POČÍTAČ PŘI ROZJEZDU KARIÉRY ZDARMA? Pro někoho nemožné, pro nás samozřejmé.

Dobře si uvědomujeme, že start každé kariéry může být pro nováčky těžký.

Pro práci finančního poradce je důležitá sebeprezentace a určitá kvalita zázemí pro …

REVOLUČNÍ PROJEKT NAŠE VĚC 2012

Dne 22.3.2012 byl na konferenci naší firmy v hotelu park Inn Ostrava představen projekt 21 převratných novinek, které vylepší naše služby pro klienty, zvýší atraktivitu práce investičních poradců a zviditelní jak mediálně, tak v podvědomí široké veřejnosti značku naší firmy. Investiční poradci přivítali novinky s obrovským nadšením a ihned se pustili do jejich realizace.



TEĎ , NEBO NIKDY! NA ZMĚNU PENZIJNÍHO FONDU MÁTE POSLEDNÍ DVA MĚSÍCE

Příliš se o tom nemluví. Vlastně vůbec! Přitom jde o klíčovou informaci, která se dotkne více než 4,5 milionu osob, jež si na důchod spoří prostřednictvím penzijního připojištění. Řeč je o dvouměsíčním ultimátu na změnu penzijního fondu v rámci třetího, dobrovolného pilíře.

Zmíněné dva měsíce se začnou odpočítávat za pár dní, až se balík zákonů …

ÚSPĚŠNÁ AKCE PROFI INVESTOR OPEN 4

27.8.2011 proběhl již 4. ročník věrnostní akce pro naše klienty. Zúčastnilo se ji téměř 1500 našich klientů a poradců, kteří měli možnost vyzkoušet si 16 druhů her pro děti i dospělé včetně občerstvení, koupání a koncertu Marka Ztraceného. Počasí nám přálo, klienti byli velmi nadšeni a musíme uznat, že celá akce se povedla nad naše očekávání.

Dobře si uvědomujeme, že je potřeba pro naše klienty dělat vždy něco navíc než je v okolí obvyklé. Těšíme se příští rok již na 5. ročník OPEN 5, jelikož přípravy nám právě začaly.

VÁŠ PROFI INVESTOR TÝM



Nová zvýhodnění v oblasti povinného ručení pro rok 2012

S počátkem nového roku připravily jednotlivé pojišťovny, se kterými spolupracujeme, pro naše klienty mnoho skvělých výhod a slev…

ING Smart je Životním pojištěním roku 2011

Jubilejní desátý ročník prestižní soutěže Fincentrum Banka roku už zná své vítěze. Jednu ze čtrnácti kategorií ovládla i ING Pojišťovna…



Conseq - Ceny v ČR rostou. Inflace již dosáhla 3,7 procenta

Míra inflace měřená indexem spotřebitelských cen v únoru meziročně vzrostla na 3,7 procenta z lednových 3,5 procenta…

ING patří mezi nejbezpečnější finanční společnosti světa

Podle agentury Standard and Poor's (S&P), jedné z předních světových ratingových agentur, patří ING mezi nejbezpečnější finanční společnosti světa…